Mergi la conţinutul principal

Un model de business inspirațional

Making Lives Better Through Quality, Affordable Self-Care Products™

business_model_hero

Produse de calitate și preț accesibil

Credem cu tărie că soluțiile de sănătate trebuie să fie accesibile, astfel încât consumatorii să nu fie nevoiți să aleagă între calitate și preț. Viziunea simplă a Perrigo este să ofere consumatorilor produse de calitate la prețuri accesibile. 

Inspirăm consumatorii noștri să găsească soluții proactive în prevenirea și tratamentul afecțiunilor ce pot fi gestionate de ei înșiși. Aducem valoare investitorilor noștri și piețelor pe care le deservim prin portofoliul extins de produse și lanțuri de distribuție. 

Contact, Detalii

Segmentul Self-Care America: lider în produse marcă-proprie

Segmentul de Self-care America dezvoltă, produce, promovează și distribuie produse marcă-proprie, incluzând tratamente de răceală, tuse, alergii, analgezice, produse destinate tractului gastrointestinal, produse contra-fumat, formule de lapte și produse alimentare.

Consumer Self-Care Americas

shopping
Couple_shopping

Segmentul Self-Care International: brand-uri consacrate

Segmentul Self-Care International dezvoltă, produce, promovează și distribuie produse de la brand-uri consacrate în Europa, incluzând produse naturiste, vitamine, tratamente de răceală, tuse și alergii, precum și produse contra-fumat, de îngrijire personală, dermato-terapeutice și de lifestyle. 

Consumer Self-Care International

 

Medicamente generice și cu prescripție medicală

Perrigo este unul dintre cei mai importanți producători de produse farmaceutice generice care oferă cel mai mare portofoliu de produse dermatologice din Statele Unite. Perrigo oferă produse eliberate pe bază de prescripție, aprobate de FDA care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. 

Prescription Pharmaceuticals Details

 

woman_counter

Angajații Perrigo care Schimba Lumea

Perrigo încurajează și susține voluntariatul de către echipele noastre. Prin activism și educație, ajutăm să dezvoltăm comunități intregi. Aflați mai multe despre angajamentul nostru pentru comunități si mediu:

Corporate Social Responsibility and the Environment

Heart in hands

Voluntariat

Susținem activitățile angajatilor in servirea comunităților din care fac parte

Graduation cap

Educatie 

Prezentăm copiilor de toate vârstele rezultatele științifice și tehnice.

Two avatars

Programe de mentorat 

Compania noastră ii ajută pe studenți să își atingă adevăratul potențial.

Dezvoltare de produs inegalabilă și expertiză în linii de distribuție

Când vine vorba despre sănătate și bunăstare, nu există o formulă unică aplicabilă tuturor. Cu acest gând în minte, Perrigo are alături cei mai buni experți și cercetători din domeniul medical, într-un efort continuu de inovare și dezvoltare. Capacitățile noastre de producție prind viață prin variațiile de produs pe care le introducem în piață, poziționându-ne mereu în întâmpinarea tuturor nevoilor consumatorilor noștri. 

Angajamentul Nostru

Produse de calitate și preț accesibil ™

Suntem deschiși provocărilor complexe și acționăm având în minte nevoile consumatorilor noștri. 

Vezi produsele noastre