Mergi la conţinutul principal

O istorie bogată ce anunță viziunea pentru viitor

Povestea Perrigo a început acum peste 130 de ani într-o zonă rurală a statului american Michigan. Acum, Perrigo se află printre jucătorii de top în vânzarea și distribuția de produse self-care disponibile fără prescripție medicală.

historyStoreInterior

Începuturile companiei

Imagine
history

Povestea începe în 1887, cu ideea revoluționară a lui Luther Perrigo, proprietarul unei prăvălii din Michigan. Conform istoriei companiei, Perrigo este cel care a avut ideea de a ambala și distribui medicamente și articole de uz casnic pentru magazinele mari din țară. Astfel, Luther a lansat conceptul de "etichetă proprie", ca o modalitate ingenioasă de a crește fidelitatea consumatorilor. Ulterior, Perrigo a oferit micilor antreprenori posibilitatea de a imprima numele prăvăliei pe produsele lor, produse precum săruri amare, uleiuri, loțiuni și alte mărfuri disponibile în magazinele universale. 

Excelența în producție

Perrigo a deschis prima fabrică în Allegan, Michigan, în 1921 și a contractat primul mare client la mijlocul anilor '30, transformând astfel compania dintr-un simplu procesator de ambalare într-o companie de sine-stătătoare, cu linie proprie de producție de bunuri și produse de sănătate și îngrijire. 

Această schimbare de direcție a împins dezvoltarea companiei în următoarele decenii și stă la baza misiunii Perrigo astăzi. 

historyWorkersPose
High_Resolution_Factory_Worker_Web_Ready

Dezvoltarea companiei

Creșterea companiei a fost facilitată de schimbările legislative ce au permis transferarea unor produse eliberate în mod normal prin prescripție către comercializarea lor fără acest instrument. Această schimbare a permis Perrigo să lanseze variante de magazin ale unor brand-uri consacrate precum Advil®, Tylenol®, Flonase®, Allegra®, Prilosec®, Nicorette® și altele. 

Între 1997 și 2013, Perrigo a intrat într-o perioadă de expansiune rapidă accesând noi piețe la nivel global și adăugând produse noi în producție de la formule de lapte până la mâncare de animale. Astfel, Perrigo a reușit să își consolideze poziția de lider global în domeniul produselor de consum. 

Perrigo astăzi

Astăzi, Compania Perrigo se dedică îmbunătățirii vieții consumatorilor săi prin oferirea de Produse de Self-CareTM de înaltă calitate și la prețuri avantajoase. 

Perrigo este lider de piață în domeniul produselor wellness și a celor medicamentoase eliberate fără prescripție medicală. Compania Perrigo este singura companie care inspiră consumatorii să prevină sau să trateze proactiv orice afecțiune ce poate fi gestionată individual. 

historyPerrigoToday